Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineață între un microbuz și un autoturism pe raza localității Băișești, în comuna Cornu Luncii. Evenimentul a fost anunţat la numărul unic de urgență 112 la ora 1:13, iar autoritățile au intervenit pentru a acorda asistență medicală și pentru a elibera persoanele incarcerate.

La fața locului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială specializată în descarcerare, alături de o ambulanță SMURD, având sprijinul a patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maiorul Alin Găleată, cinci persoane au suferit răni în urma impactului violent, una dintre ele fiind pasageră în microbuz, iar celelalte patru în autoturism. Două dintre victime, una din fiecare vehicul, au rămas incarcerate în urma coliziunii și au avut nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a fi extrase în siguranță.

Potrivit reprezentanților serviciilor de urgență, toate victimele, trei adolescenți cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, un tânăr de 19 ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceștia au fost transportați de urgență la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Poliţiştii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

About Author

%d blogeri au apreciat: