Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Un accident rutier cu consecințe tragice s-a produs sâmbătă dimineață, 15 iulie, în localitatea Cornu Luncii. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, localnic, a fost implicat într-un impact fatal în timp ce circula cu bicicleta pe strada Nicuță Boca, la intersecția cu strada Școlii. Neacordând prioritate autoturismului condus de o femeie de 55 de ani, biciclistul a fost lovit și, din păcate, a murit în urma impactului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru investigații suplimentare, i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni. Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de “ucidere din culpă”, iar ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

În același interval de timp, la ora 08:10, un alt incident rutier a avut loc în satul Valea Bourei, comuna Dolhești. Un bărbat în vârstă de 58 de ani, aflându-se în stare de ebrietate, a pierdut echilibrul și a căzut de pe bicicletă pe un drum acoperit cu pietriș.

Norocul său a fost că un cetățean din localitate a observat incidentul și a alertat imediat numărul unic de urgență 112. Echipajul SMURD Dolhasca a sosit la fața locului și, după acordarea primelor îngrijiri medicale, biciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații și tratament suplimentar.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: