Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

ISU Suceava a raportat în această după-amiază un grav accident rutier petrecut pe DN2E, în apropierea localității Cornu Luncii. Conform informațiilor furnizate, incidentul a implicat un autoturism și un autotren, iar în urma impactului, șoferul autoturismului a suferit leziuni deosebit de grave.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, fiind mobilizate o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, un echipaj de la Ambulanța SMURD B2 a fost trimis pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Din nefericire, șoferul autoturismului a fost găsit în stare de inconștiență, iar eforturile salvatorilor militari pentru descarcerare nu au putut salva viața acestuia, deoarece acesta avea leziuni incompatibile cu viața. În schimb, conducătorul autotrenului a avut mai mult noroc și a rămas conștient și cooperant. Acesta a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru evaluare și tratament.

Imaginile transmise de către reprezentanții ISU Suceava au evidențiat impactul violent dintre cele două autovehicule, relevând astfel gravitatea evenimentului.

Circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a elucida cauzele și împrejurările acestui tragic incident rutier. Pe acest sector de drum sunt înregistrate în mod frecvent astfel de evenimente nefericite.

Informațiile privind acest accident rutier vor fi actualizată pe măsură ce se adună mai multe detalii și concluzii ale investigației.

About Author

%d blogeri au apreciat: