Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Miercuri, 2 august 2023, la ora 20:57, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava a transmis primele informații despre un incendiu care a izbucnit în satul Pâraie, comuna Mălini.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentantul ISU Suceava, Radu Gabriel, la locul incidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, alături de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU), cu un număr de patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Incendiul s-a manifestat într-o casă de locuit și la o anexă gospodărească, punând în pericol viața locatarilor și a bunurilor lor.

Proprietara locuinței, în vârstă de 36 de ani, a suferit un atac de panică în urma evenimentului devastator. Echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) i-a oferit femeii asistență și monitorizare. După evaluarea medicală, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească, preferând să rămână în preajma casei sale.

Nu au existat alte persoane afectate. Autoritățile vor continua cercetările pentru a identifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

About Author

%d blogeri au apreciat: