Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Un incident a avut loc în comuna Slatina, în dimineața zilei de marţi, 1 august. Un bărbat în vârstă de 65 de ani se afla în livada sa din satul Găinești, zona denumită Podiș, însoțit de o bovină și un taur.

În timpul acțiunilor desfășurate în zonă, bărbatul a fost lovit de taur la nivelul picioarelor. Deși nu a sesizat imediat evenimentul, din cauza durerilor persistente la picior, bărbatul a decis să își anunțe fiul și să solicite intervenția unei ambulanțe în jurul orei 14.30. Prin apel la numărul de urgență 112, Secția de Poliție Rurală nr. 7 Mălini a fost alertată cu privire la producerea incidentului.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ) a fost trimis la fața locului și l-a preluat pe bărbat, transportându-l la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Ulterior, a fost diagnosticat cu traumatism femur, iar starea sa de sănătate a fost monitorizată de către medici.

PUBLICITATE

About Author

%d blogeri au apreciat: