Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

România a făcut o impresionantă prezență la Campionatul Mondial de Canotaj Juniori (Under19) de la Paris. Delegația noastră a participat cu 8 echipaje și 35 de sportivi. Lotul național a obținut un rezultat deosebit, clasându-se pe locul 3 în clasamentul pe medalii. Primele poziții au fost ocupate de Marea Britanie și Italia. România a fost înaintea unor țări puternice precum Statele Unite, Germania, Grecia și Australia.

Cu 3 medalii de aur și 3 de bronz, România a demonstrat talent și performanță în competiție. După numărul medaliilor de aur, țara noastră ocupă un onorabil loc 1 în clasament, alături de Marea Britanie și Italia.

Canotorii suceveni au avut un rol important în realizarea acestui succes. Șase sportivi din județul Suceava au contribuit la zestrea de medalii a lotului României. Aceștia sunt pregătiți cu pricepere de antrenorii Ion Despa și Vasile Avrămia.

Gabriela Tivodariu de la CSM Suceava a obținut titlul de campioană mondială în proba de dublu rame. Clubul sucevean a avut de asemenea două medalii de bronz cu Ailincăi Denisa și Negură Florentina în proba de 8+1. În proba masculină de 8+1, medalia de bronz a revenit canotorilor Avăcăriței Antonel și Moaleș Bogdan de la CSM Suceava. În aceeași barcă s-a aflat și Tașcă Sebastian de la CSS Nicu Gane Fălticeni.

Din delegația României a făcutr parte și medicul fălticenean Vasile Oșean, medic coordonatorul în cadrul Federației Române de Canotaj.  

Iată palmaresul  României la Campionatul Mondial de la Paris:

Echipajul de dublu rame feminin (JW2-), compus din Ionela Elena Scutaru și Gabriela Tivodariu, a câștigat medalia de AUR. Româncele s-au impus în fața echipajelor din Grecia și Australia. Sportivele noastre au terminat cursa cu un timp de 07:26.70.  

Medalie de AUR cucerită și sportivii echipajului de patru rame masculin (JM4-). Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea și Sergiu Anfimov. Ei au dominat cursa și s-au impus în fața echipajelor din Germania și Franța.

Medalie de AUR câștigată în finala probei de simplu vâsle feminin (JW1x). Bianca Camelia Ifteni a terminat cursa cu un timp de 07:52.33, înaintea sportivelor din Irlanda și Uruguay.

Medalie de BRONZ obținută de echipajul de 8+1 feminin (JW8+). Narcisa Florentina Negură, Adina Alexandra Florea, Rebeca Andreea Andriesei, Bianca Elena Drăghici, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu, Andreea Bianca Marin, Denisa Cristina Ailincăi și Irina Lucia Andreea Despa. Podiumul a fost completat de Marea Britanie și Germania.

Medalie de BRONZ. Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc și Andreea Nicoleta Dinu, în finala probei de patru rame feminin (JW4-). Sportivele noastre au urcat pe podium alături de echipajele din Italia și Marea Britanie.

Medalie de BRONZ   în proba de 8+1 masculin (JM8+). Antonel Avăcăriței, Silviu-George Elenes, Ștefan Cobzaru, Silviu-Marian Dumitriu, Darius Simion, Sebastian Alexandru Tașcă, Constantin Filip, Ștefan Bogdan Moaleș și Alexandru Nedelcu.

About Author

%d blogeri au apreciat: