Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Echipele de fotbal Șomuz Fălticeni și Ceahlăul Piatra Neamț vor disputa un nou meci în Cupa României. Reîntâlnirea are loc pentru a treia oară în ultimele 4 sezoane. În ultimul sezon, Șomuz a reușit să învingă cu 2-1, în ciuda faptului că nemțenii conduceau la pauză.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc miercuri, 9 august 2023, de la ora 17:30, pe stadionul Constantin Jamaischi. Aceasta va fi o partidă din Turul 2 al fazei naționale a Cupei României.

Ceahlăul Piatra Neamț revine în Fălticeni din postura de nou promovată în Liga a 2-a. Lotul lor este numeros, având multe sosiri în această vară. Modul în care vor aborda meciul cu Șomuz este dificil de anticipat.

Printre jucătorii ce fac parte din lotul Ceahlăului se numără și doi foști membri ai echipei Șomuz. Este vorba despre Bogdan Forisz și Robert Ciobanu. Acesta din urmă a marcat chiar la debutul său în Liga a 2-a. El a înscris unicul gol al echipei Ceahlăul în înfrângerea scor 1-2 de pe terenul echipei Corvinul Hunedoara.

De cealaltă parte, Șomuz Fălticeni va juca acest meci cu lotul care a obținut calificarea în Turul 2. Un nou jucător a fost transferat la sfârșitul săptămânii. Mijlocașul Ștefan Istrati, are vârstă de 20 de ani, și a jucat la echipa Înainte Modelu.

Meciul dintre Șomuz Fălticeni și Ceahlăul Piatra Neamț se anunță a fi unul foarte interesant. După cum se știe, Cupa României este de multe ori o competiție a surprizelor. Cu siguranță și suporterii Șomuzului își doresc o surpriză plăcută, care poate fi trăită direct pe stadion.

About Author

%d blogeri au apreciat: