Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Asociația Fălticeni Cultural anunță că este în căutarea de voluntari entuziaști. Aceștia se pot alătura echipei de organizare a prestigiosului Festival Internațional de Teatru pentru Tineret „Gr.V. Birlic”.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-27 august 2023. Festivalul promite să aducă în prim-planul scenei talentul tinerilor actori și producții teatrale de excepție.

Întâlnirea cu cei interesați să devină voluntari la acest festival va avea loc joi, 10 august 2023. Începând cu ora 16:00 sunteți așteptați la Sala Draga Olteanu Matei din Fălticeni.

Echipa organizatoare caută persoane născute înainte de 15 august 2007. Cei interesați trebuie să locuiască în Fălticeni. Trebuie să aibă calități precum bunăvoința, atenția la detalii, responsabilitatea, implicarea și să fie descurcăreți.

De ce să te înscrii ca voluntar la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret „Gr.V. Birlic”?

Există numeroase motive pentru care ar trebui să te implici în acest eveniment cultural de marcă din orașul tău. În primul rând ar fi satisfacția de a contribui la organizarea unui eveniment cultural deosebit. Te poți bucura de o experiență valoroasă în producția de evenimente culturale complexe.

Activitatea de voluntar poate fi considerată și un stagiu de practică și o oportunitate de acumulare a experienței în muncă. Poate fi un avantaj în viitorul tău profesional.

Implicarea ca voluntar în cadrul festivalului oferă și oportunitatea de a te distra. Vei cunoaște oameni noi și vei lega prietenii cu persoane cu aceleași pasiuni și interese.

Dacă îndeplinești cerințele și ești dornic să faci parte din această experiență culturală deosebită, nu rata șansa de a te înscrie ca voluntar la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret Gr.V. Birlic” din Fălticeni.

Coordonatorii Festivalului așteaptă cu bucurie să te întâlnească pe pe data de 10 august, la Sala Draga Olteanu Matei din Fălticeni.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura