Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret (FITT) Birlic 2023 se apropie de final, oferind în ultimele două zile evenimente care vor captiva publicul și vor aduce o aură de magie și inspirație în inimile spectatorilor. Asociația Fălticeni Cultural prezintă alte spectacole și recitaluri muzicale care transmit emoție.

Ziua a 6-a – Sâmbătă, 26 august 2023

Prima parte a zilei este dedicată celor mai tineri iubitori ai artei teatrale. La ora 12.00, Teatrul de Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, aduce pe scenă spectacolul „Prințul fermecat”, în regia lui Florin Iftode. Povestea magică a printrului în căutarea iubirii va captiva atât copiii, cât și adulții, aducând zâmbete și râsete în rândurile audienței.

După-amiaza va continua cu spectacolul „Ca și ieri, și azi, și mâine”, sub regia lui Ștefan Velniciuc și scenariul semnat de Jeanine Stavarache. Această producție explorează nuanțele temporale prin intermediul artei teatrale, iar muzica creată de Dana Bălan adăugă profunzime și emoție fiecărui moment.

Seara va fi marcată de revenirea trupei Teatrul de Copii și Tineret „Vasilache” cu piesa „Miorița”, în regia și scenografia Silviei Răileanu. Publicul va fi transpus într-un peisaj autentic românesc prin reinterpretarea inovatoare a acestei povești tradiționale.

Ziua se va încheia în acorduri muzicale cu recitalul entuziast al trupei AP3.

Ziua a 7-a – Duminică, 27 august 2023

Ultima zi a festivalului va debuta cu actorul George Custură, aducând pe scenă un spectacol de teatru poetic intitulat „Scrisori eminesciene”. Publicul va fi captivat de profunzimea cuvintelor și interpretarea sensibilă.

Finalul festivalului va fi marcat de trupa Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, care va prezenta spectacolul „Watch dogs”, sub regia lui Alexandru Vasilachi. O combinație de intrigă și expresivitate definește această producție teatrală, încheind Festivalul FITT Birlic 2023 într-un mod memorabil.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura