Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

A doua sesiune a Bacalaureatului din acest an a continuat joi, 17 august 2023, cu proba obligatorie a profilului.

Aceată probă  a fost susținută de 456 candidați din județul Suceava (360 la matematică, respectiv 96 la istorie). Inițial erau  înscriși 584 de candidați (468 la matematică, respectiv 116 la istorie). 127 candidaţi au fost absenți (107 la matematică, respectiv 20 la istorie).

Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un candidat de la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, la disciplina matematică, în centrul de examen de la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava.

Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat. Conform calendarului, proba la alegere a profilului și a specializării se va desfășura vineri, 18 august.

Informare privind desfășurarea probei obligatorii a profilului din cadrul examenului național de bacalaureat la nivel național.

About Author

%d blogeri au apreciat: