Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În timpul Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret “Gr. V. Birlic” (FITT Birlic) desfășurat la Fălticeni, vizitatorii au oportunitatea de a admira fascinantele lucrări din expoziția intitulată Mesagerii. Îngeri cu altițe.

Operele de artă sunt expuse atât în holul principal al Centrului Cultural “Gr. V. Birlic” (,,Draga și Îngerii cu altițe”), cât și în parcul aflat în proximitatea acestei instituții culturale. Expoziția reprezintă o colecție remarcabilă inspirată din arta și spiritualitatea tradițională românească.

Colecția conține acuarele și reproduceri digitale de artă realizate de talentata Mihaela Laslo, și a fost creată sub îndrumarea creativă a Andreei Diana Tănăsescu, având ca scop promovarea și sprijinirea Asociației „La blouse roumaine IA”.

Sub titlul de “Îngeri cu altițe”, aceste opere sunt înfățișate ca mesageri ai bunătății și frumuseții din înălțimile conștiințelor noastre. Încorporând elemente din cultura românească tradițională, ei poartă în povestea lor altițele de pe ie și de pe cămașa românească de sărbătoare.

Fiecare înger cu altițe purtător al tradițiilor străvechi românești aduce cu sine un simbol distinct și o bucată din moștenirea noastră culturală.

Așadar, în cadrul FITT Birlic din Fălticeni, 21-27 august 2023, Asociația Fălticeni Cultural vă invită să explorați această expoziție deosebită care aduce în prim-plan frumusețea și profunzimea artei tradiționale românești.

About Author

%d blogeri au apreciat: