Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Între elevii premiați s-au aflat și cei doi absolvenți din zona Fălticeni. Aceștia au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este vorba despre Dorneanu Denis Daniel – Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” – Fălticeni, respectiv Gogan Maria Veronica – Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” – Mălini.

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a răsplătit performanțele excepționale ale elevilor din Suceava la Evaluarea Națională și Bacalaureat prin acordarea unor premii deosebite. Într-o ceremonie organizată de Centrul Eparhial Suceava, acești tineri promițători au fost aduși în prim-plan pentru realizările lor academice remarcabile în anul școlar 2022-2023.

Îmbinarea sacru-profan: Evenimentul de premiere de la Mănăstirea Putna

Evenimentul de premiere, cu sprijinul financiar al Protopopiatelor Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, s-a desfășurat la Mănăstire Putna, un loc cu semnificații istorice și spirituale profunde. În atmosfera de sărbătoare prilejuită de hramul istoric Mănăstirii Putna, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, alături de alți ierarhi bisericești, au fost gazdele acestui moment special.

Au fost evidențiați cei 17 elevi din județul Suceava care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Alți doi elevi au înregistrat același rezultat de excepție la Bacalaureat. Acești elevi de 10 au fost onorați cu Ordinul Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava cu insignă și Cartea de Rugăciuni – Ediția Jubileu, apărută la Editura Crimca a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Pentru a sublinia recunoașterea lor, elevii au primit și premii în bani.

După partea oficială, elevii au avut ocazia să exploreze Muzeul Mănăstirii Putna. Participanții au împărtășit bucuria evenimentului și au schimbat impresii, discutând despre experiențele lor legate de examenele absolvite și viitoarele lor planuri pentru facultăți și licee.

Ceremonie de premiere de la Mănăstirea Putna reprezintă un reper în evidențierea excelenței academice a elevilor suceveni, subliniind importanța educației de calitate și a sprijinului din partea comunității religioase.

Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a vedea lista completă a elevilor premiați și detalii suplimentare despre acest eveniment special.

Sursa foto – arhiepiscopiasucevei.ro

About Author

%d blogeri au apreciat: