Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Bărbat din Bogdănești reținut pentru omor: Detalii și reacții

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a inițiat o acțiune penală împotriva unui bărbat din comuna Bogdănești, în vârstă de 43 de ani, pentru violență în familie și omor.

Evenimentul tragic a avut loc pe 18 august, iar individul a fost reținut pentru 24 de ore. În continuare, acesta urmează să fie prezentat în fața judecătorului pentru a se decide propunerea de arestare preventivă.

Detalii despre crimă

Vineri, 18 august, în jurul orei 14.15, o scenă tragică s-a desfășurat în comuna Bogdănești. Conflictul dintre doi frați, Samson Gheorghiță (44 de ani) și Samson Constantin (43 de ani), a escaladat și s-a ajuns la crimă.

Certurile au început de la împărțirea unor baloți de paie. Bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a înjunghiat mortal fratele mai mare în zona abdomenului cu un cuțit. Ambii erau sub influența alcoolului în momentul incidentului.

Reacția autorităților

La locul faptei, au intervenit polițiștii,inclusiv un echipaj de ambulanță. Din nefericire, Samson Gheorghiță a decedat, iar autorul a fost identificat și reținut pe loc. În urma examinării externe a corpului victimei, s-au constatat plăgi cauzate de lovire cu cuțitul, care a fost găsit în apropierea locului incidentului.

Contextul familial

Potrivit relatărilor din presa județeană, cei doi frați locuiau împreună cu alți frați în case separate, însă situate la aceeași adresă. Toți erau cunoscuți pentru consum regulat de alcool și pentru provocarea unor conflicte.

Cazul din Bogdănești ilustrează tragica consecință a conflictelor nerezolvate și a consumului excesiv de alcool.

Foto arhivă – imagine cu rol ilustrativ

About Author

%d blogeri au apreciat: