Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Prefectura județului Suceava anunță organizarea de sesiuni suplimentare de înmatriculare a vehiculelor rutiere în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava.

Măsura vine în contextul numărului crescut de solicitări din partea cetățenilor privind operațiunile de înmatriculare, transcriere și autorizare provizorie a vehiculelor.

Sesiunile suplimentare de înmatriculare vor avea loc în zilele de sâmbătă, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor cu program de lucru prelungit. Astfel, acestea sunt programate pentru următoarele date: 26 august, 2 septembrie, 16 septembrie și 30 septembrie.

Un aspect important de menționat este că solicitanții vor avea posibilitatea să ridice numerele de înmatriculare provizorii și numerele de înmatriculare permanente (negre) pe loc, direct de la ghișeu, în ordinea sosirii lor.

Cu toate acestea, persoanele care doresc să opteze pentru numere de înmatriculare preferențiale vor putea să le ridice de la ghișeul de eliberare plăcuțe în fiecare zi de luni a săptămânii, începând cu ora 10.

Este important ca solicitanții să știe că este necesară programarea online pentru a participa la aceste sesiuni suplimentare de înmatriculare. Principiul “primul sosit, primul servit” nu se aplică în acest caz, programarea fiind esențială pentru a asigura un flux eficient și pentru a reduce timpul de așteptare.

SPCRPCIV Suceava își propune să faciliteze procesul de înmatriculare a vehiculelor rutiere prin aceste măsuri suplimentare, cu scopul de a răspunde cât mai bine cerințelor cetățenilor și de a eficientiza serviciile oferite în domeniul înmatriculărilor.

About Author

%d blogeri au apreciat: