Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

O coliziune rutieră a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 august 2023, pe DN 2-E85, pe raza localității Oniceni, comuna Forăști. Incidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 53 de ani, din comuna Forăști.

Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava, un bărbat de 31 de ani, din comuna Roșiori, județul Bacău, conducea un autoturism și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către femeia de 53 de ani.

În prima fază, cei doi conducători auto au decis să completeze un formular de înțelegere amiabilă în legătură cu incidentul. Cu toate acestea, femeia de 53 de ani a resimțit dureri în zona lombară după impact și a solicitat asistența serviciilor de urgență, apelând numărul 112 pentru a chema o ambulanță.

Atât bărbatul, cât și femeia au fost supuși testului etilometric, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Autoritățile au recoltat probe de sânge pentru investigații suplimentare.

Un dosar penal a fost deschis în acest caz pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs coliziunea.

About Author

%d blogeri au apreciat: