Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În dimineața aceasta, comuna Drăgușeni a fost scena unui tragic accident rutier, potrivit anunțului Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava.

Accidentul s-a produs pe DN2 E85, în zona unei benzinării.

Conform primelor informații, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren care era parcat în afara părții carosabile. Impactul violent a lăsat cei doi ocupanți ai autoturismului încarcerați în mașină.

Una dintre victime a fost găsită inconștientă. Din păcate, pentru aceasta, după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul.

Cea de-a doua victima, constienta, a fost preluata de ambulanta si va fi transportata la UPU Suceava.

Cele două victime sunt bărbați, cu vârste aproximative de 38 (victima decedată), respectiv, 55 de ani (victima transportată la spital)

La locul tragediei au sosit echipe de intervenție, inclusiv pompierii militari cu o autospecială echipată pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În plus, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au fost mobilizate pentru a asigura asistența medicală necesară.

About Author

%d blogeri au apreciat: