Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Un accident rutier care putea avea urmări grave s-a produs în municipiul Suceava. O șoferiță din Rădășeni a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp de electricitate, rănind patru pietoni. Află mai multe detalii despre acest incident și concluziile polițiștilor.

Cum s-a produs accidentul

Joi, 31 august 2023, în jurul orei 12:00, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Rădășeni, a fost implicată într-un accident grav în municipiul Suceava. Conducând pe strada Calea Unirii din Suceava, șoferița a pierdut controlul mașinii sale și a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului, mașina a acroșat patru pietoni. Evenimentul a necesitat intervenția pompierilor militari. La locul accidentului au ajuns o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Informații despre victimele accidentului

Cei patru pietoni implicați în incident, toți de sex feminin, au fost identificați ca fiind doi adulți, în vârstă de 19 și 41 de ani, și doi minori, în vârstă de 9 și 15 ani. Atât pietonii, cât și șoferița, în vârstă de 58 de ani, au necesitat îngrijiri medicale urgente. Toate persoanele implicate în acest accident sunt conștiente și au colaborat cu autoritățile. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Șoferița a fost supusă unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând absența completă a alcoolului în aerul expirat (0,00 mg/l alcool pur). Ulterior, la sediul Spitalului Județean Suceava, i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În legătură cu acest incident tragic, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Vătămare corporală din culpă”. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Imagini de la locul producerii accidentului

Sursa foto – ISU Suceava

About Author

%d blogeri au apreciat: