Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Clubului Rotary Fălticeni, o comunitate dedicată aducerii unui impact pozitiv în viața orașului nostru și a celor din jur! Fondat în februarie 2020, clubul nostru s-a angajat ferm în sprijinirea nevoilor comunității noastre încă de la început.

Implicare comunitară deosebită

De-a lungul timpului, am desfășurat o serie de acțiuni importante pentru a susține Fălticeniul și locuitorii săi. Printre primele noastre inițiative s-a numărat donarea de măști, dezinfectant și paturi către Spitalul Municipal. Ne mândrim cu sprijinul acordat Clubului Copiilor Fălticeni, inclusiv donația unui cart de antrenament pentru tinerii talentați din oraș.

Educație și dezvoltare

Suntem dedicați susținerii educației și dezvoltării tinerilor talentați din Fălticeni. Pentru al doilea an consecutiv, oferim oportunitatea a 21 de elevi merituoși din școlile și liceele din Fălticeni de a participa la “Tabăra Rotary” din Predeal, unde pot învăța limba engleză.

Ajutor pentru comunitate

Fiecare an de Paște și Crăciun aduce bucurie pentru familiile nevoiașe din oraș, datorită mesei speciale oferite de Clubul Rotary Fălticeni. Ne dorim să contribuim la momente fericite în viețile acestora.

Promovarea Orașului Fălticeni

Iubim orașul nostru, iar pentru a-l promova și mai mult, am colaborat cu Primăria Municipiului Fălticeni pentru a monta literele volumetrice “I ❤️ Fălticeni” în centrul orașului.

Înfrățiri internaționale

Clubul Rotary Fălticeni are o contribuție semnificativă în procesul de înfrățire al localităților Fălticeni și Soroca din Republica Moldova. De asemenea, suntem bucuroși să ne înfrățim cu Club Genève International în 2023.

“Fălticeni Mon Amour” – Evenimentul de suflet

Evenimentul de suflet al Clubului Rotary Fălticeni este “Fălticeni Mon Amour”, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni. Acesta a luat naștere din dorința noastră de a promova frumusețea și cultura orașului Fălticeni. După două ediții de succes, suntem încântați să anunțăm a treia ediție, care se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, anul curent.

Ce te așteaptă la “Fălticeni Mon Amour”:

  • Lansări de carte și albume de artă
  • Tur al orașului
  • Descoperirea comorilor din împrejurimi
  • Concerțe în aer liber

Pe 15 septembrie, colegii rotarieni din România, Ucraina, Republica Moldova și Elveția vor explora orașul Fălticeni și vor avea parte de o cină de gală specială. La Biblioteca Municipală, sâmbătă 16 septembrie, începând cu ora 11, te invităm să participi la lansarea cărții maestrului Grigore Ilisei, “Fălticeni și ținutul său legendar”, și a albumului de artă a maestrului Mihai Gavril. În aceeași zi, te invităm să descoperi tradițiile locale într-un regal special la Dolhești.

Seara, te așteptăm în Piața Nada Florilor începând cu ora 20 la un spectacol extraordinar intitulat “Lupii Lui Calancea”, cu deschiderea oferită de “Phunk Smmuglers”.

Alătură-te nouă la acest eveniment minunat și fii parte din eforturile noastre de a face ca Fălticeniul să strălucească și mai mult. Te așteptăm la “Fălticeni Mon Amour” pentru a sărbători împreună frumusețea orașului nostru!

About Author

%d blogeri au apreciat: