Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Astăzi, în jurul orei 09:00 dimineața, un grav accident rutier a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți, în direcția spre Volovăț. Incidentul a implicat un autoturism și o volă și a necesitat intervenția serviciilor de urgență.

La fața locului, au fost mobilizate echipele de pompieri militari ale Detașamentului Rădăuți, care au sosit cu o autospecială specializată pentru descarcerare. De asemenea, un echipaj SMURD B2 a fost ajuns în zonă, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost găsit încarcerat în stare de inconștiență, necesitând intervenția echipajului de descarcerare pentru a-l extrage dintre maşina distrusă. Din păcate, medicii au constatat că leziunile suferite de conducătorul autoturismului erau incompatibile cu viața, declarându-l decedat la fața locului.

De asemenea, ocupantul utilajului de tracțiune (volă) a fost evaluat și monitorizat de către echipajul SMURD, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Starea de sănătate a acestuia este sub observație.

Autoritățile desfășoară acum investigații pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

About Author

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: