Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Pompierii militari și echipajul SMURD au intervenit la fața locului

Un accident rutier s-a produs astăzi în orașul Dolhasca. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conform informațiilor furnizate de ISU Suceava, evenimentul a avut loc în jurul orei 13.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 36 de ani, a fost implicat în accident. Acesta a suferit răni. După evaluarea inițială la fața locului, echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a decis să-l transporte la spital pentru îngrijiri medicale.

Au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca, care au sosit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Ei au acționat rapid pentru a se asigura că șoferul primise îngrijirile medicale necesare și pentru a stabili măsurile de siguranță în zonă.

Cauzele exacte ale accidentului sunt încă sub investigație, iar autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la răsturnarea autoturismului.

Din imaginile transmise de ISU Suceava se poate observa că autoturismul a lovit un arbore şi un cap de pod.

About Author