Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Numeroși fălticeneni au fost prezenți la evenimentul “Talcioc în parc la 23”, care a avut loc în Parcul Prefecturii din Fălticeni, în data de 24 septembrie 2023. Această inițiativă a fost organizată de un grup de mămici din comunitate, în parteneriat cu Asociația Kiwanis Club Fălticeni și cu sprijinul Primăriei Fălticeni.

Evenimentul a reprezentat o ocazie minunată pentru părinți, copii și bunici de a se aduna, de a socializa și de a contribui la reducerea risipei de haine, oferind hainelor neglijate din dulapuri o șansă de a avea o nouă viață. În plus, atelierele pentru copii de toate vârstele au adus un zâmbet pe fețele celor mici, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea.

Gustările răcoritoare și prăjiturile de casă au adăugat o notă dulce evenimentului, creând o atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru toți participanții. “Talcioc în parc la 23” a demonstrat că, atunci când comunitatea se adună, se pot realiza lucruri minunate și se pot crea amintiri de neuitat.

Felicitări organizatorilor pentru această inițiativă reușită și pentru eforturile lor de a aduce împreună oamenii din Fălticeni într-un mod atât de plăcut și benefic. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente!

FOTO EVENIMENT (Mai multe imagini în galeria Google foto – Fălticeni Online)

About Author

ByB.P.