Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Interact Fălticeni vă invită la “Halloween Movie Night” – un eveniment special care promite să vă ofere o experiență spooktaculară, plină de distracție și suspans.

Marţi, 31 octombrie 2023, ora 17.00 – “Grigore Vasiliu Birlic”

Cu entuziasmul unei echipe proaspete, Interact Fălticeni a decis să înceapă sezonul de toamnă cu o seară de film dedicată Halloween-ului. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice și distractive pentru a sărbători, atunci nu trebuie să ratați această ocazie.

Ce vă puteți aștepta la “Halloween Movie Night”

În cadrul acestui eveniment, vă așteaptă o seară magică în care veți fi înconjurați de povești înfricoșătoare și râsete contagioase. “Halloween Movie Night” este locul unde magia cinematografiei se întâlnește cu spiritul sărbătorii de Halloween, creând astfel o experiență memorabilă pentru toată familia.

Respectarea dress code-ului nu este obligatorie, dar este recomandată. Cu alte cuvinte, organizatorii vă recomandă să purtați cele mai înspăimântătoare costume și să vă lăsați creativitatea să zburde. Fie că alegeți să vă transformați în vampiri, vrăjitoare, monștri sau alte creaturi ale întunericului, acesta este momentul perfect pentru a vă arăta creativitatea și a vă alătura atmosferei de Halloween.

Pentru a face experiența și mai plăcută, persoanele costumate vor beneficia de reduceri la snack-uri și la celelalte lucruri care vor fi puse la dispoziție contra cost. Deci, nu ezitați să vă alegeți costumul preferat și să vă bucurați de avantajele oferite de Interact Fălticeni.

Detalii privind locația și programul evenimentului

“Halloween Movie Night” va avea loc la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură). Evenimentul începe la ora 17:00, iar filmul va fi proiectat începând cu ora 18:00, așa că asigurați-vă că ajungeți la timp pentru a nu rata niciun moment al distracției.

Pentru a vă alătura acestui eveniment, nu trebuie decât să vă pregătiți cel mai înspăimântător outfit. Dress code-ul este simplu: purtați costumul care vă inspiră cele mai profunde frici și transformați-vă într-un personaj al nopții de Halloween. Cu siguranță, veți fi impresionați de diversitatea costumelor și de atmosfera prietenoasă a participanților.

“Halloween Movie Night” prezentat de Interact Fălticeni promite să fie o seară plină de distracție şi suspans. Așa că, luați-vă cele mai bune costume, adunați-vă prietenii și familia și pregătiți-vă să trăiți o experiență de neuitat. Halloween-ul se apropie, iar “Halloween Movie Night” este locul perfect pentru a vă lăsa prins în vraja acestei sărbători speciale.

Interact Fălticeni este o asociaţie formată din elevi cu vârste între 13şi 17 ani, dornici să se implice în proiecte de caritate, ecologice, educative sau culturale.

About Author