Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani, artistul plastic Gabrel Baban ne invită să descoperim fascinanta lume a culorilor și formelor în cadrul unei expoziții personale de excepție, intitulată “Aniversară 75”.

Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada noiembrie – decembrie. Vernisajul va avea loc vineri, 3 noiembrie 2023, la ora 15:00, la Biblioteca Municipală “Eugen Lovinescu” din Fălticeni. Prezintă Prof. dr. Raluca Georgeta Schipor Baban.

Această incursiune artistică de excepție este realizată cu sprijinul Primăriei Fălticeni și se desfășoară sub egida prestigioasei Uniuni a Artiștilor Plastici din România.

Pe 6 noiembrie 2023, Gabrel Baban va marca o bornă importantă în viața sa – împlinirea vârstei de 75 de ani. Această expoziție reprezintă nu doar o celebrare a aniversării sale, ci și o oglindă a experienței sale artistice impresionante.

Expoziția “Aniversară 75” va aduce în atenția publicului 35 de lucrări de artă remarcabile, care reflectă parcursul și evoluția artistică a lui Gabrel Baban în cei peste 40 de ani de activitate pe tărâmul artei. Culorile bogate și compozițiile sale vor purta privitorii într-o călătorie artistică captivantă

Palmaresul artistului Gabrel Baban vorbește de la sine, reflectând pasiunea și devotamentul său față de artă. Cu 30 de expoziții personale, 160 de participări la saloane, concursuri și expoziții de grup naționale, precum și 17 participări la saloane și expoziții internaționale, Gabrel Baban a lăsat o amprentă puternică în lumea artei. De asemenea, el a contribuit cu creativitate la 29 de simpozioane și tabere de creație, și a realizat nu mai puțin de 8 lucrări de artă monumentală, aducând arta în spațiul public cu generozitate și pasiune.

Vernisajul expoziției “Aniversară 75” este un eveniment deosebit, o ocazie unică de a reîntîlni artistul acasă, la Fălticeni, și de a-i admira creațiile. Nu ratați această ocazie unică de a sărbători împreună cu Gabrel Baban o viață dedicată artei și frumuseții.

About Author

ByB.P.