Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În cursul nopții de miercuri spre joi (8/9 noiembrie 2023), un accident rutier a avut loc pe drumul E85, în apropierea localității Roșiori, comuna Forăști.

Un miniautocar ce se îndrepta de la București spre Suceava a fost implicat într-un incident care a condus la răsturnarea sa în afara partii carosabile. În autocar se aflau șapte persoane, inclusiv doi minori, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

La fața locului, echipele de intervenție au acționat pentru a gestiona situația. Pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni au sosit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, beneficiind de sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Echipajele medicale și paramedicale au evaluat starea persoanelor implicate în accident. Doi dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 48 de ani și un adolescent de 15 ani, conștienți și cooperanți, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Celelalte persoane implicate în eveniment au fost preluate de către un alt autocar și au fost transportate la destinație în siguranță.

Accidentul s-a petrecut în condiții de ploaie și pe un carosabil ud. Cauzele exacte ale evenimentului rutier urmează să fie stabilite de către Poliția Rutieră în urma cercetărilor la fața locului.

About Author