Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În urma comunicatului emis în această seară de Instituția Prefectului Suceava, autoritățile anunță că, în contextul avertizării meteorologice cod galben, circulația pe principalele căi rutiere din județ se desfășoară fără probleme majore.

La această oră, carosabilul majorității sectoarelor de drum național și județean prezintă condiții variate, fiind umed sau acoperit cu porțiuni de zăpadă frământată în grosime de 0-1cm. Utilajele de intervenție sunt active și monitorizează constant situația.

Pentru a asigura siguranța traficului, se intervine prin împrăștierea materialului antiderapant. Un număr de 76 de utilaje sunt mobilizate pentru aceasta, inclusiv 20 de utilaje în SDN Câmpulung Moldovenesc, 32 în SDN Suceava, și 24 în DJDP Suceava.

Până marți, 9 ianuarie, ora 10:00, zona Moldovei se află sub atenționare de ninsori moderate cantitativ și viscol.

Autoritățile îndeamnă șoferii să circule cu prudență sporită și să respecte indicațiile echipajelor de intervenție pe durata avertizării meteorologice. Pentru informații actualizate cu privire la starea drumurilor, cetățenii sunt îndemnați să consulte sursele oficiale și să se adapteze condițiilor meteo schimbătoare.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura