Home Educație Bacalaureat 2021: Promovabilitatea în sesiunea de toamnă este de 33,88% la nivelul județului Suceava

Bacalaureat 2021: Promovabilitatea în sesiunea de toamnă este de 33,88% la nivelul județului Suceava

by A.S.
0 comment

În județul Suceava, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor, este 33,88%.

Comparativ cu  rata de promovare generată de rezultatele inițiale (31,32%) se constată o majorare de 2,56%.

Prin urmare, 331 de candidați (cu 25 mai mulți, față de prima afișare a rezultatelor) au promovat examenul în această sesiune. 

Au fost depuse 357 de contestații, defalcate astfel: biologie – 65, fizică – 6, geografie – 27, informatică – 3, istorie – 16, limba română – 101, logică, argumentare și comunicare – 34, matematică – 103 și psihologie – 2. În cazul a 326 de lucrări, notele au fost modificate (prin creștere – 177 sau micșorare – 149).

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 3 septembrie, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Candidații au acces la rezultatele obținute prin intermediul codurilor individuale repartizate, întrucât datele personale au fost anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).     

La nivel național, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor, este 32,9%.

Vezi rezultatele absolvenților din Fălticeni, în sesiunea de toamnă a bacalaureatului:

Rezultate – Colegiul Național “Nicu Gane”

Rezultate – Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”

Rezultate – ColegiulVasile Lovinescu”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705