Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un tânăr conducător auto din comuna Cornu Luncii a fost implicat într-un accident rutier pe DN17, în apropiere de localitatea Bucşoaia.

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de marţi, 28 septembrie, în jurul orei 16.00

Potrivit IPJ Suceava, tânărul se afla la volanul unui autoturism şi a efectuat un viraj la stânga spre strada Brădățenilor, iar la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicatorul „STOP” și indicatorul „Trecere la nivel cu calea ferată simplă fără barieră” a fost surprins şi acroşat de un tren, autoturismul fiind proiectat în partea dreaptă a străzii.

Din accident a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi conducătorul locomotivei au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

About Author

ByB.P.