Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Liga a 3-a programează, la sfârșitul acestei săptămâni, ultima etapă a turului actualei ediții de campionat.

Este ultima rundă, însă campionatul continuă până pe data de 4 decembrie, interval în care se vor mai disputa alte șase etape din returul.

Revenind la etapa de astăzi, în Seria 1, se dispută derbiul primelor două clasate. Surprinzătorul lider, Dante Botoșani, echipă neînvinsă în campionat, primește vizita echipei noastre, Șomuz Fălticeni, ocupanta poziției secunde.

Trei puncte despart cele două echipe, avantajul echipei gazdă fiind și golaverajul mult mai bun decât cel al fălticenenilor.

Se anunță o confruntare foarte interesantă, pentru că fiecare echipă vrea să confirme forma bună pe care o traversează.

Antrenorul Iulian Ionesi este conștient că nu va fi un meci ușor pentru Șomuz. „Un meci greu, cu liderul campionatului. Ne lipsesc și patru jucători foarte importanți, din cauza accidentărilor: Antonesei, Dănilă, Pitic și Julei. Cu toate acestea, îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv pentru a confirma forma bună în care ne aflăm”, ne-a declarat tehnicianul Șomuzului.

Partida se va disputa de la ora 15.00, la Dorohoi.

FĂLTICENI ONLINE va încerca să transmită live, pe canalul de Youtube, confruntarea de astăzi, dacă tehnica și internetul nu ne vor crea probleme.

Programul etapei a 9-a:

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț

Hușana Huși – Știința Miroslava

Dante Botoșani – Șomuz Fălticeni

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți

Sporting Vaslui – CSM Pașcani

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura