Home Educație Sărbătoarea toamnei la Grădinița Pinocchio din Fălticeni

Sărbătoarea toamnei la Grădinița Pinocchio din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Pinocchio” din Fălticeni au sărbătorit vineri, 19 noiembrie, într-un mod cu totul inedit anotimpul toamna, prin participarea la concursul „Talente la ornamente – Figurine haioase din roadele toamnei”. Ajuns deja la a X-a ediție, concursul este cuprins în calendarul Proiectului Educațional Județean ”Educăm împreună” în cadrul căruia sunt organizate diverse activităţi împreună cu părinţii şi copiii.

Prin acest tip de activități oferim  posibilitatea părinților și îi încurajăm să participe la activităţile grădiniței, alături de copiii lor, lucru care este în beneficiul copilului, valorificându-se astfel experienţa şi competenţele de comunicare, abilităţile practice, creativitatea şi imaginaţia, având în vedere starea de bine a copilului.

Este știut faptul  că orice copil îşi doreşte ca părintele lui să se joace cu el, acest lucru venind din nevoia de atenţie şi conectare. În cadrul acestui concurs, părinţii au avut ocazia să petreacă timp de calitate alături de copiii lor, să învețe împreună lucruri noi și să-și creeze amintiri fericite pe care le vor povesti şi celorlalţi.

Roadele toamnei au fost personalizate cu multă ingeniozitate în personaje preferate de copii, dând viaţă unor poveşti inedite: peisaje de toamnă cu copaci din conopidă, castelul zânei Toamna, dovlecei haioşi, vaze cu flori, Spiderman, turma de oi şi păstorul, lebădă, arici, bufniţă, pinguini, şoricei, oameni de zăpadă, figurine vesele de fetiţe sau băieţei, roadele toamnei devenind astfel roade ale imaginației, copiii reușind să impresioneze cu fiecare creație în parte. Lucrările au fost expuse pe holurile grădiniței și pe aleea de la intrarea în unitate.

Expoziţia cu produsele înscrise la concurs a constituit un moment de recompensă a muncii, copiii primind diplome, fructe și jucării. 

Coordonator de proiect, prof. Tărnăuceanu Nicolette, Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” Fălticeni

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705