Home Educație Oră de dirigenție la Primăria Fălticeni

Oră de dirigenție la Primăria Fălticeni

by A.S.
0 comment

Vineri, 26 noiembrie 2021, elevii clasei a opta de la Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni au avut parte de o experiență inedită în cadrul unei ore de dirigenție cu tema orientării în carieră.

În loc să își discute planurile de viitor în sala de clasă, elevii au avut ocazia de a afla de la reprezentanții Primăriei Municipiului Fălticeni (secretarul general al municipiului, Mihaela Busuioc, și însuși edilul orașului, profesorul Gheorghe Cătălin Coman), secretele unor persoane de succes.

Comunicarea dintre elevi și funcționarii publici a fost una deschisă, caldă, fiindu-le prezentate celor indeciși mici direcții pentru alegerea propriului drum profesional.  

Zâmbetele au fost accesoriile nelipsite care au strălucit de sub măștile celor prezenți, iar glumele au transformat atmosfera dintr-una formală într-una prietenească.

În rândul elevilor, indecizia vârstei și-a început procesul de căutare a deciziei optime pentru viitorul ce li se așterne.

Profesorul coordonator al activității, doamna dirigintă Corbu Luminița Claudia, este încântată de rezultatele întâlnirii, care reprezintă un prim pas al parcursului de căutare de profesii pe care îl vor urma copiii.

În continuare, vor fi realizate și alte întâlniri asemănătoare, care să conducă procesul de orientare în carieră.

Nu în ultimul rând, doamna doamna profesor Corbu și colectivul clasei a VIII-a le mulțumesc domnului primar și celorlalți funcționari implicați, care i-au primit cu multă căldură în locul unde se iau deciziile importantele din oraș.  

Clasa a VIII-a / Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705