Home ACTUALITATE Sprijin de la Botoşani şi Bacău pentru examinarea persoanelor care vor să obţină permisul de conducere în judeţul Suceava

Sprijin de la Botoşani şi Bacău pentru examinarea persoanelor care vor să obţină permisul de conducere în judeţul Suceava

by A.S.
0 comment

În vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, la nivelul judeţului Suceava, pe data de 29 noiembrie 2021 a avut loc o sesiune de examinare care a beneficiat de aportul a 5 examinatori din județul Botoșani.

Aceştia au venit în sprijinul celor 3 examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere Și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

Pe parcursul sesiunii de examinare au susținut proba practică un număr de 78 candidați.

De asemenea, în perioada 2-3 decembrie 2021, examinatorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava sunt sprijiniți în activitatea de examinare practică de 8 colegi din cadrul structurii similare din județul Bacău.

Această măsură a permis programarea unui număr mai mare de candidați în cele două zile: 126 în data de 2 decembrie, respectiv 122 în data de 3 decembrie.

Sâmbătă, 4 decembrie va fi programată o sesiune suplimentară (34 candidați), examinatorii fiind din cadrul S.P.C.R.P.C.I.A. Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705