Home Sport Atletele Ioana Răuțu și Oanea Ștefania de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni au participat cu lotul României la Athletics Unlimited Games în Polonia

Atletele Ioana Răuțu și Oanea Ștefania de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni au participat cu lotul României la Athletics Unlimited Games în Polonia

by A.S.
0 comment

Orașul Cracovia din Polonia a găzduit  a treia ediție a proiectului Erasmus + ”Athletics Unlimited Games”.

Evenimentul atletic s-a desfășurat în intervalul 11-15 august, cu participarea a 80 de tineri atleți din 10 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Ucraina.  

Competiția s-a desfășurat pe trei secțiuni: Power Group – 4 probe a câte 10 sportivi (60 m, săritură pe verticală, aruncarea mingii de oină, roaba); Endurance Group – 4 probe a câte 10 sportivi (300 m, săritura pe  verticală, vortex, ștafetă pe distanța de 150 m), a treia secțiune fiind ștafeta 80 sportivi x 200 m.

Din lotul României au făcut parte și două atlete de la secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni. Este vorba despre Ioana Răuțu și Oana Ștefania, elevele profesorului – antrenor Alin Findanis, campioane naționale în competițiile din acest an.

În clasamentul general, România a intrat în posesia medaliilor de argint. Medaliile de aur au fost obținute de țara organizatoare, Polonia, iar medaliile de bronz au fost obținute de Croația.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705