Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Orașul Cracovia din Polonia a găzduit  a treia ediție a proiectului Erasmus + ”Athletics Unlimited Games”.

Evenimentul atletic s-a desfășurat în intervalul 11-15 august, cu participarea a 80 de tineri atleți din 10 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Ucraina.  

Competiția s-a desfășurat pe trei secțiuni: Power Group – 4 probe a câte 10 sportivi (60 m, săritură pe verticală, aruncarea mingii de oină, roaba); Endurance Group – 4 probe a câte 10 sportivi (300 m, săritura pe  verticală, vortex, ștafetă pe distanța de 150 m), a treia secțiune fiind ștafeta 80 sportivi x 200 m.

Din lotul României au făcut parte și două atlete de la secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni. Este vorba despre Ioana Răuțu și Oana Ștefania, elevele profesorului – antrenor Alin Findanis, campioane naționale în competițiile din acest an.

În clasamentul general, România a intrat în posesia medaliilor de argint. Medaliile de aur au fost obținute de țara organizatoare, Polonia, iar medaliile de bronz au fost obținute de Croația.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: