Home Educație Balul Toamnei la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea”

Balul Toamnei la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea”

by A.S.
0 comment

Joi, 20 octombrie 2022, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a organizat o nouă ediție a proiectului educativ „Balul Toamnei”.

Activitățile proiectului au fost reluate în acest an școlar după o suspendare de doi ani din cauza pandemiei. La eveniment au participat, sub îndrumarea cadrelor didactice, elevii tuturor claselor primare și gimnaziale.

Scopul principal al proiectului l-a constituit dezvoltarea abilităților practice și artistice ale elevilor. Copiii au participat cu bucurie la cele trei secțiuni ale proiectului reunite sub tema „Personaje de poveste”: parada costumelor, ornarea claselor și sculptarea dovlecilor.

În cadrul primei secțiuni, elevii au răspuns provocării de a confecționa măști și costume originale, inspirate din lumea magică a poveștilor. Cu prilejul paradei costumelor, creațiile vestimentare au fost prezentate în fața colegilor. În cadrul celorlalte secțiuni, copiii au avut ocazia de a ilustra bogățiile toamnei, prin ornarea claselor cu aranjamente naturale inedite și prin expoziția de dovleci sculptați. În ultima parte a activității, au fost organizate concursuri și jocuri distractive, axate pe dezvoltarea spiritului de echipă.

Ne bucurăm că am reușit să organizăm, la nivelul Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni, o nouă ediție a „Balului Toamnei”. Este un proiect educativ îndrăgit de elevii noștri, care cuprinde diverse activități interdisciplinare, orientate în primul rând spre dezvoltarea creativității.

Marius-Claudiu Pintilii

Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA ACEST EVENIMENT

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705