Home Sport Trei victorii ale pugiliștilor din Fălticeni în prima zi a calificărilor din cadrul Campionatului Național de Box Juniori

Trei victorii ale pugiliștilor din Fălticeni în prima zi a calificărilor din cadrul Campionatului Național de Box Juniori

by A.S.
0 comment

În această după-amiază, la Brăila, au început meciurile de calificare din cadrul Campionatului Național de Box pentru Juniori.

În ring au urcat și trei dintre cei patru pugiliști de la secția de box ACS Șomuz Fălticeni. Cu toții au obținut calificarea în urma unor victorii detașate!

La categoria 52 de kilograme, în cel de-al treilea meci al zilei, Liviu Gabriel Ciobanu l-a învins pe Ilie Bărbat, din Medgidia (decizie 5-0). În competiție sunt înscriși 12 sportivi.

La categoria 60 de kilograme (cu 24 de sportivi înscriși), Sebastian Constantin Boambă l-a învins pe Hella Feher David, din Miercurea Ciuc (decizie 4-1).

La categoria 63 de kilograme (cu 18 sportivi înscriși), Dinu Claudiu Dario l-a învins pe Bincaru Darius, de la clubul Steaua București (decizie 5-0).

Miercuri, 9 noiembrie, va boxa Sergiu Străjeriu. La categoria 48 de kilograme, el îl va întâlni pe ieșeanul Toader Andrei Sebastian. O victorie i-ar asigura lui Sergiu medalia de bronz, pentru că la această categorie sunt înscriși doar 8 boxeri.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705