Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

În dimineața zilei de duminică, 27 noiembrie 2022, ora 02:50, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală 12 Preutești se aflau în serviciul de patrulare și desfășurau activități de control trafic pe raza localității Valea Bourei, comuna Dolhești.

Ei au efectuat semnal de oprire regulamentar unui autoturism care circula pe Drumul Județean 208E din intravilanul localității Valea Bourei, comuna Dolhești, din direcția Dolheștii Mari către Boura.

Procedând la legitimarea conducătorului auto s-a constatat că acesta este un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Drăgușeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Dolhești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: