Home ACTUALITATERegional Victimele accidentului rutier din Drăguşeni au traversat strada prin loc nepermis fără să se asigure

Victimele accidentului rutier din Drăguşeni au traversat strada prin loc nepermis fără să se asigure

by A.S.
0 comment

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis, printr-un comunicat de presă, primele concluzii în urma cercetărilor efectuate în cazul accidentului soldat cu decesul unui bărbat, pe raza comunei Drăguşeni.

Potrivit poliţiştilor, duminică, 4 decembrie 2022, ora 18:30, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Drăgușeni, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Ilfov, a surprins și accidentat doi localnici, de 38 și respectiv 67 de ani, angajați. Aceştia s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Din impact  a rezultat decesul bărbatului de 67 de ani și rănirea bărbatului de 38 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705