Home ACTUALITATERegional Două case au luat foc în Liteni și Dolhasca.  O femeie a murit iar alte două persoane au suferit arsuri

Două case au luat foc în Liteni și Dolhasca.  O femeie a murit iar alte două persoane au suferit arsuri

by A.S.
0 comment

În ultimele zile, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca au intervenit la două incendii soldate cu victime și pagube materiale importante.

În dimineața zilei de miercuri, 7 decembrie, după ora 6, pompierii din Dolhasca au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Dolhasca.

La sosirea echipajelor ardea acoperișul casei de locuit cu posibilități de propagare la întreaga locuință.

Pompieri militari au identificat o femeie, în stare de inconștiență, care a fost extrasă din locuință de către vecini. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, persoana aflată în stop cardio-respirator (femeie, 86 de ani) a fost declarată decedată la fața locului.

A ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. S-au degradat tavanul locuinței și bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei provenite din coșul de fum, neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

De asemenea, în dimineața zilei de marți, 6 decembrie, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca împreună cu lucrători ai SVSU Liteni au intervenit cu două autospeciale de stingere și ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Liteni.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la nivelul mansardei cu pericol de propagarea la întreaga locuință.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru un bărbat și o femeie, care prezentau arsuri pe suprafața corpului. Ulterior, ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Spre locul evenimentului deplasându-se și o ambulanță SAJ.

Au ars bunuri din interiorul mansardei și s-au degradat pereții portanți și tavanele din rigips.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705