Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Într-o atmosferă plină de bucurie și emoție, Școala Gimnazială “Ioan Ciurea” din Fălticeni a găzduit un eveniment special.

Cursul festiv al clasei a VIII-a a avut loc în data de 30 mai 2023 și a reprezentat o sărbătoare a reușitei și a finalizării ciclului gimnazial pentru elevii care urmează să își continue studiile în învățământul liceal.

Momentul central al festivității a fost acordarea titlului de “Șef de promoție 2023” celor doi elevi care au terminat clasele V-VIII cu aceeași medie impresionantă de 9,98. Elevii Pavăl Ioana și Acatrinei David au reușit să obțină performanțe școlare remarcabile de-a lungul anilor și au fost recompensați pentru efortul și angajamentul lor de către întreaga comunitate școlară.

Directorul școlii, profesorul Marius Pintilii, cunoscut pentru capacitatea sa de a crea momente de o emoție aparte, a pregătit și de această dară o ceremonie solemnă, menită să marcheze această etapă importantă din viața elevilor.

Evenimentul a reunit toți elevii celor două clase a VIII-a de la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea”, care au fost însoțiți de părinți și de cadrele didactice ale școlii.

Deși greva generală a cadrelor didactice a creat provocări în sistemul de învățământ, acest eveniment important nu a fost afectat. Elevii absolvenți de clasa a VIII-a și-au putut urma cursul firesc al vieții și au primit recunoașterea meritată pentru munca lor într-un moment cu totul special.

Cursul festiv al clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea” din Fălticeni a reprezentat nu doar o sărbătoare a absolvirii, ci și o oportunitate de a celebra excelența și perseverența în educație.

Absolvenții vor porni pe drumul către o nouă etapă a vieții lor, având în spate o bază solidă și o comunitate școlară care îi susține în fiecare pas al drumului lor spre succes.

About Author

%d blogeri au apreciat: