Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Un grav accident rutier s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 8 iulie, în jurul orei 18, pe drumul E85 Suceava – Fălticeni,  în localitatea Cumpărătura. În urma coliziunii violente dintre un autoturism și două autotrenuri, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri ale drumului.

Circumstanțele precise în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de către organele abilitate în acest sens. În urma impactului puternic, patru persoane au fost implicate și au avut nevoie de asistență medicală de urgență.

La fața locului, echipajele de intervenție s-au mobilizat pentru a acorda ajutorul necesar, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maiorul Alin Găleată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, ambele dotate cu echipament pentru extragerea victimelor. De asemenea, au fost prezente două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Echipajele medicale au acordat primul ajutor celor patru persoane implicate în accident. Ulterior, trei dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru a primi tratament de specialitate.

Pe fondul intervenției echipajelor de salvare și a necesității efectuării cercetărilor, traficul rutier pe drumul E85, în zona localității Cumpărătura, a fost complet blocat pe ambele sensuri.

Foto – ISU Suceava

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: