Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de o femeie, care a fost inițial reținută pentru o perioadă de 24 de ore, în urma săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Potrivit informațiilor furnizate de instituția menționată, incidentul a avut loc pe data de 27 iunie 2023, în jurul orei 21:05, în comuna Vadu Moldovei, satul Ciumulești, unde femeia conducea un autoturism pe drumurile publice din mediul rural.

Analizele medicale efectuate au relevat o îmbibație alcoolică în sânge de 2,09 grame la mie la prima probă, prelevată la ora 22:05, și de 1,85 grame la mie la a doua probă, prelevată la ora 23:05.

Conducătoare auto care acum are probleme mari cu Legea, este o localnică, iar cazul a atras atenția presei județene la sfârșitul lunii iunie.

În baza controlului judiciar, femeia are restricții și obligații impuse de autorități, urmând să se supună unor măsuri legale pentru a se asigura că nu încalcă condițiile stabilite.

Această măsură asigură monitorizarea atentă a acțiunilor sale în perioada următoare. Autoritățile judiciare continuă să investigheze cazul, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și aplicării legii în mod corespunzător în acest caz de conducere sub influența alcoolului.

About Author

%d blogeri au apreciat: