Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În seara de sâmbătă, 29 iulie, ora 20:55, a avut loc un accident rutier în comuna Râșca, județul Suceava, care a implicat un motociclist și un biciclist din comuna Bogdănești.

Potrivit informațiilor primite, bărbatul care conducea motocicleta pe DJ 155 A, pe traseul Bogdănești către Râșca, a acroșat un bărbat din comuna Bogdănești care se deplasa pe bicicletă, fiind în sens opus. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a ambilor participanți la trafic.

Atât motociclistul, cât și biciclistul au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu au necesitat internare.

În urma incidentului, poliția a efectuat testarea cu aparatul etilotest a celor implicați. Rezultatul testului motociclistului a fost negativ, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru analize suplimentare. În schimb, rezultatul testului de alcool al biciclistului a indicat o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind evident consumul de alcool înainte de a se urca pe bicicletă.

Mai mult, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a descoperit că motociclistul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Î

n acest context, autoritățile au inițiat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă” și “conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Foto – imagine cu rol ilustrativ

About Author

%d blogeri au apreciat: