Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În seara zilei de vineri 28 iulie, ora 23:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Mălini au desfășurat o acțiune de control pe DC 93E în comuna Horodniceni. Un autoturism condus de către un bărbat de 54 ani din localitate a fost oprit pentru verificări de rutină.

Încă de la început, polițiștii au constatat că șoferul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care au decis să-l supună testului cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto aflându-se sub influența băuturilor alcoolice în momentul controlului.

Problemele nu s-au oprit aici, în timpul verificărilor în bazele de date, s-a descoperit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu toate acestea, explicația oferită de șofer a fost și mai surprinzătoare. Acesta a mărturisit că mașina îi aparține tatălui său, care i-a încredințat-o pentru a o conduce până la domiciliu de la magazinul din sat. Motivul invocat de tatăl bărbatului pentru a-i încredința mașina, chiar dacă știa că fiul său nu deține permis de conducere, a fost faptul că la rândul său se afla în stare de ebrietate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană neautorizată și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Incidentul reprezintă un avertisment privind pericolele asociate conducerii sub influența alcoolului și încălcării regulilor de circulație.

About Author

%d blogeri au apreciat: