Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În după-amiaza zilei de duminică, 30 iulie 2023, în jurul orei 15.33, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 7 Mălini a obținut informații despre o persoană care conducea un autoturism pe raza satului Bogata, comuna Baia, județul Suceava, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție a identificat șoferul în timp ce acesta conducea pe strada Învăţător Rădășanu Gheorghe, la intersecția cu D.J. 155 P Bogata. Testat cu aparatul alcooltest, conducătorul auto a înregistrat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea nivelului de alcoolemie din sânge. Verificările au dezvăluit că șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de “conducerea sub influența alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

About Author

%d blogeri au apreciat: