Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Vineri, 4 august 2023, pe esplanada Primăriei Municipiului Fălticeni, s-a desfășurat festivitatea depunerii Jurământului Militar de către seria iulie 2023 – aprilie 2023 a Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni. Emoția și mândria au fost palpabile în rândul celor 153 de tineri care s-au înscris în această serie de școlarizare.

Solemnitatea a fost onorată de prezența familiilor, rudelor și prietenilor tinerilor jandarmi, care au venit să îi susțină în momentul important al depunerii Jurământului Militar. Într-o atmosferă impregnată de solemnitate și respect, preoții au oficiat serviciul religios specific acestui moment unic din viața fiecărui tânăr jandarm.

Colonelul Tudor Vladmimirescu, comandantul SMSJ Fălticeni, a întâmpinat invitații și a subliniat în discursul său importanța evenimentului în viața școlii militare de la Fălticeni. A fost un prilej de a marca angajamentul acestor tineri în slujba țării și de a sublinia misiunea nobilă pe care o vor îmbrățișa în calitate de viitori jandarmi.

Festivitatea a reunit oaspeți importanți, reprezentanți ai autorităților centrale, locale și județene , care au răspuns invitației de a le fi alături de tinerii jandarmi în această zi importantă. Printre cei prezenți s-au numărat subsecretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu,colonelul Marian Brîncoveani, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, chestorul principal de poliție Valentin Minoiu, director general al Direcției Generale Management Resurse Umane, primarul Cătălin Coman și prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, senatorul George Mândruță.

Fălticeni Online vă prezint un rezumat video al evenimentului de vineri, 4 august 2023.  

About Author

%d blogeri au apreciat: