Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Luni, 7 august 2023, principalul parc al municipiului Fălticeni (Parcul 23 August sau parcul Prefecturii, cum este cunoscut în oraş) și-a redeschis porțile către comunitate.

Fără festivități grandioase și fără prezența oficialităților, parcul a intrat în cotidianul plimbărilor și momentelor de relaxare ale fălticenenilor. Principalele atracții sunt:  spațiul de joacă pentru cei mici, zona de aparate fitness pentru adulți, fântâna arteziană, foișorul şi pergolele iluminate pe timp de noapte și spațiile verzi îmbrăcate în gazon.

Într-un mod simplu și natural, fălticenenii au avut ocazia să exploreze noul aspect al parcului. Copiii s-au amuzat și au descoperit jocuri noi în spațiul special creat pentru ei. La rândul lor, adulții au încercat aparatele fitness de exterior.

GALERIE FOTO – În parc la “23” după redeschidere

Fântâna arteziană, acum renovată, aduce o notă răcoritoare și interactivă în peisajul parcului. Un punct central al parcului, foișorul, a prins viață pe timp de noapte, luminându-se discret. Spațiile verzi cu gazon oferă o priveliște plăcută și o zonă de relaxare.

Pe măsură ce parcul redevine parte integrantă a vieții de zi cu zi a orașului, comunitatea trebuie să îşi asume responsabilitatea de a-l proteja și menține în stare perfectă.

Modernizarea parcului a fost posibilă cu fonduri europene, accesate de administraţia locală prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

About Author

%d blogeri au apreciat: