Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, în miezul nopții. Echipele de pompieri au intervenit pentru a salva o gospodărie și a stinge flăcările care amenințau să se răspândească la mai multe proprietăți.

La ora 02:18, serviciul de urgență 112 a primit apelul de alarmare despre incendiul din satul Sasca Mică. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni au format echipă cu lucrătorii Serviciilor Voluntar și Privat pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii.

Aceștia au acționat rapid, deplasându-se la fața locului cu patru autospeciale echipate cu apă și spumă, alături de o ambulanță SMURD.

Incendiul afecta deja acoperișul casei de locuit în momentul sosirii echipajelor, generând riscul iminent de a se extinde la celelalte gospodării și proprietăți învecinate.

Pompierii au acționat pentru a controla flăcările și a preveni propagarea acestora. Operațiunea de intervenție s-a dovedit a fi dificilă.

VIDEO – Pompieri Cornu Luncii

După aproape două ore și jumătate de luptă cu focul, incendiul a fost în sfârșit stins în totalitate, la ora 4:55 dimineața. Acoperișul casei de locuit a fost grav afectat, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați distrusă de flăcări.

De asemenea, tavanul clădirii a suferit deteriorări semnificative pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați, iar plafonul și pereții portanți ai locuinței au fost afectați.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă a incendiului a fost generată de efectul termic al unui coș de fum neprotejat corespunzător în fața materialelor combustibile. Nu s-au înregistrat victime umane.

Eforturile coordonate ale pompierilor au dus la salvarea restului casei de locuit, precum și a anexelor gospodărești și a celor două proprietăți învecinate, cu toate bunurile aferente.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura