Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Descoperă diversitatea artistică și pasiunea pentru cultură în cea de-a treia zi a Festivalului Birlic 2023!

Ora 09:00 – Concursul trupelor de teatru

Începând cu ora 9 dimineața, scena Festivalului FITT Birlic 2023 prinde viață. Continuă concursul captivant al trupelor de teatru. O competiție plină de energie și talent, în care trupele își pun în valoare abilitățile și creativitatea.

În program, pe scena Centrului Cultural “Gr. V. Birlic”:

· TRUPA ”GONG” – ROMAN: Spectacolul de teatru ”100 de rochii” · TRUPA ”VICTORY OF ART” – BUCUREȘTI: Spectacolul de teatru ”Proștii sub clar de lună” · TRUPA ”UMBRE” – BUCUREȘTI: Spectacolul de teatru ”Shylock”

Ora 10:00 – Vizionarea filmelor în cadrul „Draga Film Fest”

Dincolo de teatru, ziua continuă cu „Draga Film Fest”, o secțiune specială dedicată filmului documentar și de scurt metraj. De la ora 10 dimineața, în Amfiteatrul Colegiului Național “Nicu Gane”, cinefilii și pasionații de cinematografie pot să se bucure de proiecții captivante și inspiraționale.

Competiție – Documentare
P.I.M. – Valentin Anghel
The Sense of Light – Dragos Zamosteanu
Călătorie în Himalaya – Expediția Kangchenjunga 2022 – Octavian Repede
WHOLE FAMILY – Alexandra Diaconu
Figura 84 – Adrian Petrariu
Dascălul – Simona Chiriță
35A – Alfredo Minea
Madre – Marius Miron
Prima aniversare a lui Arsenhciuk – Valentin Rareș Fogoroș

Ora 12:00 – Spectacolul „Capra cu trei iezi” (Spectacol pentru copii)

Pentru cei mici și cei care rămân mereu tineri în suflet, Ateneul Național din Iași aduce un spectacol fermecător: „Capra cu trei iezi”. O adaptare inedită a acestei povești tradiționale, regizată de Erica Moldovan și Dumitru Florescu, aduce zâmbete și bucurie în inimile copiilor.

16:00 – Spectacolul „Bold” (Regia: Axel Moustache)

După-amiaza aduce un moment de teatru captivant cu spectacolul „Bold”. Regizat de Axel Moustache, acest spectacol îmbină creativitatea scenică cu mesaje profunde, aducând publicului o experiență teatrală memorabilă.

Ora 18:00 – Spectacolul „Puşlamaua” (Regia: Ancuța Vochin)

De la ora 18, scena este preluată de spectacolul „Puşlamaua”. Regizat de Ancuța Vochin, acest spectacol aduce în prim-plan teme actuale și provocatoare, oferind o perspectivă unică asupra lumii din jur.

Ora 21:00 – Recital „Taraful de la Vărbilău”

Seara se încheie într-o notă muzicală vibrantă, cu un recital susținut de „Taraful de la Vărbilău”. Ritmurile tradiționale și melodiile autentice vor aduce atmosfera de petrecere și bucurie în inimile publicului.

About Author

%d blogeri au apreciat: