Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Programul celei de-a patra zile a Festivalului FITT Birlic 2023. O nouă zi, plină de spectacole de teatru, proiecții de filme și un recital muzical. Evenimentul aduce împreună artiști talentați, trupe de teatru remarcabile și o selecție diversificată de producții cinematografice.

Află mai multe despre această zi plină de cultură și artă în cadrul festivalului de la Fălticeni.

Ora 09:00 – Concursul trupelor de teatru

În Sala ”Draga Olteanu Matei” din Fălticeni, spectatorii sunt invitați să se bucure de ultimele două spectacole înscrise în concurs:

  • TEATRUL 7 – BUCUREȘTI: „Biloxi Blues” – Un spectacol de teatru plin de emoție și umor.
  • TRUPA ”FLORI DE MAI” – TODIREȘTI: „Cuza-Vodă, palatul blestemat” – O incursiune într-o poveste misterioasă și fascinantă.

Ora 10:00 – Vizionarea filmelor în cadrul „Draga Film Fest” – Competiție Ficțiune

Dimineața continuă cu „Draga Film Fest”, unde cinefilii au ocazia să exploreze o varietate de filme în competiția de ficțiune. De la povești emoționante la explorări cinematografice îndrăznețe, acesta este un moment de bucurie pentru iubitorii de film. Proiecțiile au loc în Amfiteatrul Colegiului Național “Nicu Gane”.

Maria T – Maria Drăgoi
Departe de Casablanca – Maria Cîrstea
Al cincilea pas – Alexandru Oiță
The Creation of a Skeleton – Remus Ilisie
THE MESSENGER – Tomasciuc Cosmin Mihai
Our Home – Bogdan Alecsandru
THANK YOU FOR YOUR TEETH! – George ve Gänæaard, Horia Cucută
KNOW THY PARTNER – George ve Ganaeaard, Horia Cucută
CEALALTĂ PARTE A CURIOZITĂȚII – George ve Gänæaard, Horia Cucută
Who saves you? – Ramona Popescu
TODAY ARTIST, TONIGHT TAXIST – Dumitru Grosei
THE GIFT – Dumitru Grosei
770 – Ciprian Ioan Iacob
5 More Minutes – Alberto Niculae

12:00 – Spectacolul „Pikpok.online@guguţă” (Spectacol pentru copii)

Pentru cei mici și familiile lor, Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” din Chișinău aduce o poveste magică în spectacolul „Pikpok.online@guguță”. O experiență teatrală ce va captiva inimile celor mici. Spectacolul este prezentat pe scena din curtea Colegiului “Vasile Lovinescu”.

Ora 14:00 – Lansarea cărții „Gheorghe Dinică… marele singuratic” și a albumului „Draga… în curgerea timpului”

Un moment special în zi este dedicat literaturii și culturii, prin lansarea cărții și albumului menționate. Cu prezentări semnificative și invitați speciali, acest moment aduce profunzime și valoare evenimentului. Evenimentul are loc la Biblioteca Municipală “Eugen Lovinescu”.

Ora 16:00 – Spectacolul „Sin/Seen” (Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu”- Iași, Secția coregrafie)

După-amiaza aduce o altă dimensiune artistică cu spectacolul „Sin/Seen”. Creat de Facultatea de Teatru din Iași, acest spectacol de coregrafie va impresiona publicul prin expresivitatea și creativitatea sa. (Sala “Draga Olteanu Matei”).

Ora 18:00 – Spectacolul „Nebun din dragoste” (Teatrul Național București)

Teatrul Național București îi invită pe spectatori să se bucure de „Nebun din dragoste”. Cu o distribuție remarcabilă (Gavril Pătru, Diana Cavallioti, Mihai Călin, Ioan Andrei Ionescu) și o regie de excepție (Claudiu Goga), acest spectacol promite să fie o experiență teatrală memorabilă. (Centrul Cultural Gr. V. Birlic).

Ora 21:00 – Concert Trupa „Jack of All Trades”

Seara se încheie într-o notă muzicală antrenantă cu recitalul Trupei „Jack of All Trades”, pe scena din curtea Colegiului “Vasile Lovinescu”. Cu ritmuri diverse și energie contagioasă, aceasta este o ocazie de a dansa și de a se bucura de muzică într-un cadru festiv.

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.
Înființată în toamna anului 2017, trupa Jack of all Trades are la activ aproape 80 de concerte în diverse setup-uri, fie că vorbim de concerte acustice sau electrice, concerte indoor sau outdoor, în cadrul festivalurilor de muzică underground.

About Author

%d blogeri au apreciat: