Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Să fim îngeri!

A fost odată ca niciodată….

Este începutul oricărei povești cu care am crescut. În toate poveștile există un erou, un super erou dacă ar fi să ne potrivim tendințelor acestor zile, care are de parcurs o călătorie plină de primejdii. Eroul poveștii de regulă este un tânăr sau o tânără, oameni simpli și de regulă pornind firul poveștii cu unele dezavantaje.

Statutul social, lipsa resurselor, însă de fiecare dată în centrul acțiunii ei își potențează unele resurse nebănuite cu care vor duce luptă finala împotriva răului, a balaurului din basme, cel care caută să distrugă tot ceea ce umbra sa atinge

Andreea este eroina basmului acestuia. O fată cu părul de foc, cu ochii de un albastru ionic, o tânără care a învățat care este valoarea unei zile încă de mică. Se luptă zilele acestea cu un balaur fioros, o ciumă neagră care nu se mai satură să ne înghită tinerii, părinții și pe toți cei dragi.

Nu ține cont acest Balaur de vârstă, religie, condiție socială. Însă există ca în orice poveste și învingători. Nu este un rău de neînvins. Pentru a învinge balaurul, eroina poveștii noastre, Andreea, are nevoie de resurse, de prieteni, de oameni. Se spune că Dumnezeu pe unii dintre oameni nu îi încearcă cu necazuri mari, tocmai pentru a-i purta în spate pe cei aflați în toiul luptelor, care au nevoie de Om. Știu cu siguranță că binele nu cere religie, culoare și statul asemănător. Binele cere doar dragoste, mângâiere, îmbrățișare, împreună suferință, inimă lângă inimă.

Andreea este tânăra care are nevoie de fiecare Om dispus să poarte crucea încercărilor alături de ea măcar un kilometru.

Nu despre metanii și rugăciuni nesfârșite va fi la judecată. Prea puțin va conta postul și asprimea vieții. Dacă toate acestea nu vor purta amprenta dragostei și a milei de aproapele nostru, toate celelalte vor fi doar praf și vânt, vis și amăgire.

Cine vrea să devină personaj în basmul Andreei, să se lupte cu balaurii și vrăjitoarele, să o poarte spre culmile victoriei, este așteptat să își cumpere bilet spre Rai, oferind puțin sau mult din ceea ce îi prisosește. Se spune că rănile se țin ascunse de restul lumii, dar victoriile sunt lupte de echipă. Haideți să facem o armată de bine în jurul Andreei și să o ajutăm să devină eroina propriului basm, fata cu păr de foc care într-o zi va croi rochii de poveste, pentru prințese, în atelierul ei ce va transforma visele în realitate.

Să o ajutăm pe Andreea în număr cât mai mare! Suferă de cancer de la 16 ani, l-a învins de multe ori, dar de data aceasta a revenit și este foarte agresiv. Suferă de sarcom sinovial. Tumora de la picior a reapărut si s-a mărit considerabil și în același timp s-a extins și la plămâni. Are o șansă de tratament în Turcia pentru care are nevoie de o sumă mare care depășește 80.000 de Euro. Costurile pot ajunge pana la 150.000 de Euro.

Puteți dona în următoarele conturi oricât de puțin. Daca vom fi o echipă mare, vom strânge suma necesară.

Lei : RO91BTRL03401201I25391XX

Nume : Magdalena Nechita

Euro : RO37BTRLEURCRT00I2539101

Nume : Magdalena Nechita

Lire : GB94BUKB20218043195902

Pentru contul in lire numele va fi Magdalena Anita.

Urmăriți aici evoluția campaniei

About Author

%d blogeri au apreciat: