Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Foto - Google

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică pentru perioada 9 ianuarie, ora 10, până la 11 ianuarie, ora 10. Fenomenele vizate sunt condițiile meteorologice extreme de ger, cu temperaturi deosebit de scăzute.

Conform prognozei, vremea va fi rece în întreaga țară, cu temperaturi geroase în noaptea de marți spre miercuri, în special în regiunile nordice, centrale și estice. Se preconizează minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei.

În continuare, în noaptea de miercuri spre joi, temperaturile vor scădea considerabil, mai ales în regiunile estice și centrale, cu minime termice anticipate de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei.

Administrația Națională de Meteorologie recomandă cetățenilor să se informeze constant despre evoluția condițiilor meteorologice. Este esențial ca populația să fie conștientă de riscurile asociate temperaturilor extrem de scăzute și să adopte comportamente sigure pentru a evita expunerea la factorii de risc.

De asemenea, instituțiile locale sunt îndemnate să ia măsuri pentru gestionarea situațiilor de urgență și să asigure sprijin persoanelor afectate de fenomenele meteorologice extreme.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura